Dirigent Jan Splinter.

Combo: toetsenist Kees Posthuma en drummer Tom Radema

Jan Splinter is sinds augustus 2015 voor de tweede keer onze dirigent. We zijn bijzonder blij dat Jan heeft toegezegd om ons voorlopig uit de brand te helpen. Het siert hem dat hij Holysound nogmaals wil ondersteunen nadat hij eerder bijna 10 jaar de dirigeerstok heeft gehanteerd

 

                                                                                                           

Waar wij ook bijzonder gelukkig mee zijn is het feit dat Kees Posthuma bereid is geweest om het combo compleet te maken.

Hij is nu al weer enige tijd bij ons als toetsenist.

Last but not least: drummer Tom Radema. Tom is als één van de weinige leden vanaf het begin van het bestaan van Holy Sound lid van het koor. Nu dus al 40 jaar lang. In het begin als zanger bij de bassen maar al heel snel werd hij de drummer van het koor. Tom is buiten muziek maken ook zeer behept met besturen. Hij is al vele jaren als voorzitter het boegbeeld van Holy Sound. Honderden vergaderingen heeft hij geleid, zowel bestuursvergaderingen als Algemene Ledenvergaderingen. Dat is zeker geen kleinigheid! En wat te denken van de algehele leiding op de repetitieavonden. Chapeau voor deze Holy Sounder pur sang!