CD Vriendschap

klik voor vergroting

 

                                                                                     

 

  Bridge

Op dit nummer waren de heren wel een beetje trots!!!  

Klik hier voor de repertoirelijst!,  want daar kan je verschillende nummers beluisteren.

In het jaar 2000 is het plan ontstaan om een CD te gaan opnemen, omdat de laatste LP-opname alweer dateerde van 1977.

Dit keer was het de wens van de toenmalige dirigent Rien Klok  om de CD in een studio op te nemen en niet zoals de voorgaande L.P.’s  op locatie.

Nadat er een studio en een producer waren gevonden zijn de uitgebreide voorbereidingen van start gegaan.

Na maanden van intensief studeren door combo en koor, het eindeloos inspelen van midi-arrangementen door de dirigent, kon eindelijk in Juni 2002 in twee dagen tijd de CD “Vriendschap” opgenomen worden in Studio Lea te Apeldoorn.

Een heel bijzondere en unieke ervaring voor combo en koorleden, waar we allemaal met volle teugen van hebben genoten.

Daarna volgde nog veel overleg tussen combo en opnameleiders, wat eindelijk heeft geleid tot een volwaardige CD met een goede kwaliteit.

In de vele dankwoordjes die tijdens het presentatie-concert van de CD “Vriendschap” in oktober 2002 gesproken zijn , is al veel aandacht besteed aan de inzet van dirigent Rien Klok, voorzitter/drummer Tom Radema en basgitarist/tekstschrijver Evert Been.

Zij hebben zich op een hele bijzondere wijze ingezet om na de opname de CD te laten worden wat het nu is. Daar zijn heel wat uurtjes in gaan zitten!

Helaas zijn wij door de wisseling van dirigenten niet in staat om alle nummers die op de CD staan ten gehore te brengen maar een behoorlijk aantal staat al wel reeds op de repertoirelijst. Klik hier voor de repertoirelijst!  

De CD is nog steeds te koop. Voor € 10,00 kunt u de CD bestellen bij Hannie Been.

Haar telefoonnummer en e-mailadres vindt u op de introductiepagina van deze website.

Verder heeft een aantal (oud) koorleden een verzamel cd gemaakt waarop de sterke nummers van de 3 LP's staan die het koor in lang vervlogen dagen gemaakt heeft.

Ook deze CD kunt u nabestellen. Een mailtje naar de webmaster, Joost Nolting is genoeg: joostnolting@msn.com. Nostalgische HS tijden! Elders vindt u een aantal nummers van deze LP's Klik hier maar.